FİLE’NİN SULTANLARI FİNAL’DE

20 Mart 2018

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nin ilk etap Play-Off müsabakalarında oynadığı 3 maçın ikisini kazanarak grubunu lider olarak bitirdi ve adını final grubuna yazdırmayı başardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Bayanlar Voleybol 1’inci liginin ilk etap Play-Off maçlarında gösterdiği başarıyla adını final turuna yazdırmayı başardı. Normal sezonda ligde gurubunu lider bitirme başarısı gösteren ve Play-Off turuna katılmaya hak kazanan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor takımı, Play-Off grubunda Sarıyer, Pursaklar, Samsun Belediye Anakent takımlarıyla karşılaştı.

Tek devreli lig usulü oynanan müsabakaların ilk gününde Sarıyer’e 3-2’lik skorla kaybetmesine karşın ikinci gün karşılaştığı rakibi Pursaklar’ı 3-1 ile geçen Sultanlar, elde ettiği bu galibiyetle büyük bir avantajı da eline almış oldu. Dün karşılaştığı rakibi Samsun Belediye Anakent maçını 3-2 kaybetse dahi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor adını final grubuna yazdıran takım olacaktı.

Kütahya Yeni Spor Salonu’nda dün karşılaştığı ve hayati önem taşıyan karşılaşmada güçlü rakibi Samsun Belediye Anakent karşısında da üstün bir performans sergileyen ve sahadan 3-1 gibi net bir skorla galip ayrılan File’nin Sultanları topladığı 7 puanla grup lideri olarak bir üst tura adını yazdırmayı başardı. Grup’ta topladığı 6 puan ile adını bir üst tura yazdıran diğer takım ise Pursaklar oldu.

Önümüzdeki hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Aydın’da oynanacak olan tek devreli lig usulü karşılaşmalar sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor lider veya ikinci olması halinde adını Voleybol Süper Ligi’ne yazdıracak ve Fenerbahçe, Eczacıbaşı, Vakıfbank, Halkbank, Beşiktaş, Galatasaray gibi voleybol liglerinin devlerini Balıkesir’de ağırlayacak.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, zorlu Play-Off ilk turunda elde edilen başarı ve final grubuna katılma hakkının kazanılması sonrasında oyuncularını ve teknik heyeti tebrik etti. Play-Off’un ilk ayağını başarı ile geçtiklerini ve final grubu için oldukça iddialı olduklarını dile getiren Başkan Yusuf Hocaoğlu; “Play-Off’un ilk ayağı her zaman zor olmuştur. Zorlanacağımızı biliyorduk ama inancımız tamdı. Nitekim ilk gün Sarıyer karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Arkasından iki gün üst üste gelen galibiyetler bizi gruptan lider olarak çıkardı. Final grubu için artık daha iddialıyız. Önümüzde sadece 3 maç kaldı. Bu takımı bu yıl hak ettiği yere çıkaracağız. Bugüne kadar gerek maddi gerek manevi desteklerini bizden esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zekai Kafaoğlu’na ve Balıkesirliler’e sonsuz teşekkür ediyorum. Hafta sonunda Aydın’da oynanacak olan final grubu müsabakalarına tüm Balıkesir halkını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sakarya Mah. Atatürk Cad. Özaral Pasaji No:179/14 Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Serdar Göktekin
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Gülçin Akyel
Sayfa Editörü :  Yahya Altıntaş
Muhabir :  Birol Aslan
Muhabir :  Gökhan Kula
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24