Bu sayfayı yazdır

AYVALIKGÜCÜ ŞAMPİYON ADAYI MODAFENSPOR’U EVİNE PUANSIZ GÖNDERDİ. 1-0.

11 Aralık 2017
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta puan mücadelesi veren Ayvalıkgücü Belediyespor lig ikincisi ModafenSpor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırladı.
Saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya kırmızı-beyazlı taraftar yoğun ilgi gösterdi.Karşılaşmayı Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır şeref tribününden izledi.
 
Şiddetli lodos rüzgarının hakim olduğu, güneşli bir atmosferde gerçekleşen karşılaşmanın ilk 45 dakikasında, atak bir futbol ortaya koyan taraf, ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor olurken, konuk ekip Modafenspor’da cılız kontrataklarla buna cevap verdi.
Daha çok konuk ekip Modafenspor yarı alanında geçen mücadelenin ilk yarısında, her iki takım birbirlerine gol pozisyonu vermeyince, karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısı her iki takımın vasat futboluyla başladı.
Karşılaşmanın 47. dakikasında Gökhan ile orta sahadan başlayan Modafen Spor atağında Gökhan sağ kanattaki arkadaşı Melih’e şık bir pas attı. Melih bekletmeden Ayvalıkgücü Belediyespor ceza sahasına ortaladı. Ancak kırmızı beyazlı kaleci Melih zamanında çıkarak tehlikeyi önledi.
Karşılaşmanın 68. dakikasında sol kanattan gelişen Ayvalıkgücü Belediyespor atağında, ceza sahasında topla buluşan Serhat sert vurdu ama top Modafenspor kalecisi Bülent’ten döndü.
Karşılaşmanın76. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyespor’un  golü geldi.
Kırmızı-beyazlı takımın sol kanattan kullandığı korner atışını Samet kullandı. Samet’in Modafenspor ceza sahasına gönderdiği topa penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Şehmuz şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0.
Karşılaşmanın 82. dakikasında sol kanattan gelişen Ayvalıkgücü Belediyespor atağında topla buluşan İsmail, Modafenspor ceza sahasına girdi. Ancak Modafenspor’un savunma oyuncusu Hasan tarafından düşürüldü. Tribünler penaltı beklerken, karşılaşanın hakemi Eren Türk pozisyonu avantaja bıraktı.
Karşılaşmanın 87. dakikasında Gökhan ile ikili mücadeleye giren Samet başından yaralanarak hastanelik oldu. Samet, stada giren bir ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Karşılaşmanın kalan ve uzatma dakikalarında başka gol olmayınca ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a

Resim Galerisi

  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace