AYVALIKGÜCÜ ÇAYIROVA’YA HAKEMLE YENİLDİ. 0-1.

15 Ocak 2018
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta ligin ikinci yarısının ilk maçında Ayvlıkgücü Belediyespor, Çayırovaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırladı. Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında çok kötü bir yönetim gösteren Bursa Bölgesi hakemlerinden Veysel Karani Özkan karşılaşmayı adeta katletti.
Güneşli ancak, çok soğuk ve fırtınalı bir havada gerçekleşen karşılaşmada, olumsuz hava koşulları nedeniyle sahadaki sporcuların top hakimiyetinde oldukça zorlandıkları görüldü.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in şeref tribününden kırmızı-beyazlı takımın yeni transferi Dudu Lima ve kulüp yöneticileriyle birlikte islediği maçın ilk yarısında şiddetli rüzgarı da karşısına alarak başlayan Ayvalıkgücü Belediyespor buna rağmen sık sık Çayırovaspor’un ceza sahasında etkin oldu.
Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarının 3. dakikasında, Devran’ın pasıyla orta sahada buluşan Şehmuz topu takım arkadaşı Ömer’e attı. Ömer sert vurdu ama top rüzgarın da etkisiyle auta gitti.
Ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyesppor’un bu atağına, konuk ekip Çayırovaspor 7. dakikada Serhat’ın pasıyla buluşan Erkam’ın sert vuruşunun kırmızı-beyazlı kaleci Melih’te kalan sonuçsuz atağıyla cevap verdi.
Karşılaşmanın 23. dakikasında Çayırovalı Ramazan’ın şutu Ayvalıkgücü kalecisi Melih’te kaldı.
Karşılaşmanın 31. dakikasında Serdar’ın uzun pasıyla buluşan Mesut, Çayırovaspor ceza sahasına girdi. Topu takım arkadaşı İbrahim’e uzattı ancak Çayırova defans oyuncusu Emre topu uzaklaştırdı.
41. dakikada Ramazan’ın 25 metreden vurduğu sert şutu Melih de kaldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında rüzgarı da ardına alan Ayvalıkgücü Belediyespor, Çayırovaspor karşısında etkin bir oyun sergiledi.
İkinci yarıda konuk takım Çayırovaspor’un defans ağırlıklı oynadığı karşılaşmanın 59. dakikasında Çayırovaspor’un kazandığı serbest vuruşu Anıl kullandı. Anıl’ın, kırmızı-beyazlı oyuncuların kurduğu barajın arasından vurduğu sert şutu gününde olan Ayvalıkgücü Belediyespor’un kalecisi Melih şık bir refleksle çeldi.
Karşılaşmanın 71. dakikasında gelişen kırmızı-beyazlı takımın atağında sol kanata Şehmuz’un topuyla buluşan Semih ceza yayı sol çaprazından sert vurdu. Ancak top üstten auta çıktı.
Karşılaşmanın 78. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyesporlu Mesut rakip oyuncu Ramazan’ı sert bir müdahale ile düşürdü. Maçın hakemi Veysel Karani Özkan pozisyonda Mesut’u sarı kart ile cezalandırdı. Ancak Mesut itiraz edince, maçın hakemi Özkan bu kez kırmızı kartını göstererek Mesut’u oyun dışına attı.
Sahada 10 kişi kalan Ayvalıkgücü Belediyespor’u tribünlerden destekleyen kırmızı-beyazlı taraftar sık sık kırmızı-maçın hakemi Veysel Karani Özkan’a tepki gösterdi. 
Hakem Özkan, karşılaşmanın 84. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyespor ceza sahasında düşürülen Fatih’in pozisyonunu penaltı olarak değerlendirdi.
Penaltı atışını kullanan Anıl, Çayırovaspor’u 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca; konuk ekip Çayırovaspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sakarya Mah. Atatürk Cad. Özaral Pasaji No:179/14 Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Serdar Göktekin
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Gülçin Akyel
Sayfa Editörü :  Yahya Altıntaş
Muhabir :  Birol Aslan
Muhabir :  Gökhan Kula
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24