KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ENGELLİ SPORCULARLA MAÇ YAPTI

19 Aralık 2017
Ayvalık’ta; Kaymakam Gökhan Görgülüaslan ile Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan engelli sporcularla basketbol maçı yaptı.
Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü bünyesindeki kapalı spor salonunda gerçekleşen karşılaşmada engeli sporcular azimleriyle tribünlerin takdirini kazandı.
Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu’nun yanı sıra Ayvalık Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü personelleriyle, engelli sporcuların ailelerinin de tribünden izlediği karılaşmada engelli sporcuların antrenörü Alper Altıoğlu, Ayvalık Kaymakamlığı Ayvalık Gençlik Merkezi Liderleri de yer aldı.
Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Zihinsel Engelliler Merkezi’nin çalışkan sporcularının attıkları her basket de sevinçlerinin izleyenlerin yüzlerinde mutluluk tebessümleri oluşturduğu karşılaşmanın ardından Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından engelli sporculara forma, şapka ve eşofmanlar armağan edilirken, anlamlı maç sonrasında Kaymakam Görgülüaslan da sporculara lor tatlısı ikramında bulundu.
Karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgüüaslan, özel sporcularla maç süresince salonun bir ucundan bir ucuna koşuşturmaktan yorgun düştüğünü ama bundan çok büyük keyif aldığını belirterek, “Böyle sportif meziyetleri olan bu kardeşlerimizle beraber olmak benim için çok büyük bir keyifti. Bu mutluluğu bu arkadaşlarımızla birlikte yaşamak benim için büyük bir mutluluk vericiydi” dedi.
Engelli sporcularla maç yapan Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan da, “Bu kardeşlerimizle birlikte spor yapmak gerçekten çok keyifliydi. Bizi epey zorladılar ve terlettiler. Ama onların bu emeği o terlere değerdi. İnşallah bu maçın rövanşını da yaparız” diye konuştu.
 
  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sakarya Mah. Atatürk Cad. Özaral Pasaji No:179/14 Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Serdar Göktekin
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Gülçin Akyel
Sayfa Editörü :  Yahya Altıntaş
Muhabir :  Birol Aslan
Muhabir :  Gökhan Kula
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24