AYVALIK TOSTÇULAR ÇARŞISI YENİ YÜZÜYLE AÇILDI

17 Haziran 2021

Ayvalık tostu satan esnafı bir araya getiren “Ayvalık Tostçular Çarşısı” tepeden tırnağa yenilenerek yeni yüzüyle hizmete açıldı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in seçim döneminde sözünü verdiği projeler arasında yer alan tostçular çarşısı, turizm dönemi başlamadan önce hızlı bir şekilde çatısıyla, sıvasıyla, boyasıyla, taş kaplamasıyla, havalandırma sistemleriyle dört dörtlük yenilendi ve sezona hazırlandı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli tarafından yürütülen projede Ayvalık Tostçular Çarşısı'nın yağmurlarla birlikte akan çatısının yenilendiğini, tabela ve mobilyalarının tek tip hale getirildiğini söyledi.

11 İŞLETME LEZZET YARIŞINDA

Başkan Ergin, “Düzenli bir çarşı oluşturma çalışmalarımız tamamlandı. Ayvalık tostunun lezzetini misafirlerimizle buluşturacak hijyenik bir ortam hazırlandı. Ayvalık ürünleri denildiğinde, Ayvalık tostu bu lezzetlerden bir tanesi. Ayvalık tostunun lezzetine varmak isteyen konuklarımız 11 işletmenin bulunduğu çarşıda diledikleri mekanda tadını çıkarabilecekler. Mekanlar standart hale getirildi, yaz kış her türlü koşulda hizmet verebilecekler. Tuvaletlerine kadar düşünüldü. Bundan sonra iş esnafımıza düşüyor. Kaliteli hizmet sunabilmek için artık birbirleriyle yarışacaklar” diye konuştu.

BÜFE SAHİPLERİ NE DİYOR?

Onur Dağlı; Çarşımız çok güzel oldu. Eski hali olsaydı, bu geçen ki fırtınadan uçardık, böyle daha sağlam daha güzel oldu.
Birol Ortanca; Eski haline nazaran çok güzel oldu. Artık çarşımızda bir havalandırma var. Havasız kalmıyoruz. Buraya gelen müşteriler daha hijyenik koşullarda hizmet alıyor.
Emel Batman; Hijyen olarak çok güzel oldu tertemiz oldu. Aileler için daha rahat oldu böyle.  Ne anlatabilirim ki muhteşem yani önceki haline göre.

Mehmet Pirzola; Çarşımız eski halinden daha kullanışlı, daha ferah, daha elit bir yer oldu. Havalandırmamız var, tavanlarımız oldu. Eski görüntüsü dışarıdan görünen bir çadır gibiydi şimdi temiz bir yer oldu.
Ali Cebe; Her şey çok güzel, mükemmel oldu. Havalandırması oldu. Sıcak oluyordu şimdi daha serin oldu. Klimalara hiçbir şeye gerek yok. Ekmek kırıntısı düştüğünde süpürülemiyordu. Şimdi rahat rahat süpürülüyor, paspasımızı yapabiliyoruz.
Hasan Pirzola; Çarşının eski halini herkes biliyor. Şuan da yenilenmiş hali ile daha rahat daha nezih daha hijyenik ortamda çalışmamızı sağladığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.
İsa Çelikörs; Eskiden yağmur yağdığında su içindeydik, kova koyuyorduk. Büfelerin içleri su doluyordu. Böyle baya toparlandı, modern oldu.
Memnan Tığtepe; Yeni çarşımız eskisinden çok daha güzel oldu. Müşterilerimiz geldiği zaman beğeniyorlar. Masalarımız, tabelalarımız, havalandırmamız çok güzel oldu.
Cansu Gündüz; Çarşımız yenilenmeden önce dağınık ve pis duruyordu. Müşterilerimiz çok şikayet ediyorlardı. Şimdi düzenli, temiz gözüküyor. Biz de müşterilerde memnunuz şu anda.

Dilek Pirzola; Çarşımız çok güzel ve elit bir yer oldu. Müşterilerimiz çok memnun.


  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sakarya Mah. Atatürk Cad. Özaral Pasaji No:179/14 Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Serdar Göktekin
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Gülçin Akyel
Sayfa Editörü :  Yahya Altıntaş
Muhabir :  Birol Aslan
Muhabir :  Gökhan Kula
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24